Am aflat despre beneficiile tehnicilor aplicate de Toma într-un moment de durere musculară care devenea cronică. Iar internetul sursa de informare îmi spunea că la acel moment era unul dintre puținii dacă nu singurii care practică anumite tehnici ale lui Mantak Chia în România. Alături de Toma am învățat o grămadă de chestii utile pentru orice persoană, însă ce am apreciat cel mai mult a fost faptul că își dă tot interesul pentru persoana care se află în fața lui să asimileze informația și să o motiveze ca să o aplice în viața de zi cu zi. Îi sunt profund recunoscător că am reușit să fac alături de el pași importanți în vindecare datorită tehnicilor pe care mi le-a aplicat și exercițiile pe care le-am învățat de la el.

Cu profundă recunoștință și respect

Victor

Îmi place extraordinar de mult să practic cu Cera și Toma. Efectele sunt uimitoare și minunate. Arăt mai tânără cu cinci ani, nu mai am probleme cu articulațiile, cu tensiunea, cu abdomenul, sunt fără riduri și cearcăne. Am eliminat blocajele mentale, emoționale și fizice. M-au ajutat să trec cu bine peste foarte multe situații grele. Le mulțumesc din suflet la amândoi pentru tot ce au făcut și fac în continuare. Îi recomand cu încredere deoarece mă opresc cunoscuții pe stradă și mă întreabă ce am făcut de arăt așa de bine.
Flori Ion

Mulțumesc frumos pentru că m-ați ajutat să mă pun pe picioare într-o singură ședință. Am fost la urgență pentru că aveam tensiune oscilantă, membrele amorțite și  fața pe partea stângă,  amețeală, dureri de cap groaznice și durere în piept. Doctorii mi-au spus că am simptomele unui infarct și am început investigațiile. Diagnostic Angina pectorală de gradul II. A doua zi pentru că mă simțeam foarte rău i-am cerut doamnei Cera și domnului Toma o părere. Aceștia imediat mi-au făcut o ședință de o oră și m-au pus pe picioare. Vă mulțumesc din tot sufletul și vă recomand tuturor prietenilor.

Cu mult respect, Beatrice

my Tao, doi oameni minunați… tehnici învățate de la cei mai buni și aplicate cu dibăcie… am avut ocazia să experimentez minunatele tratamente alternative benefice nu numai pentru trup și minte cât și pentru revigorarea și liniștea sufletului. Mulțumesc Cerasela și Toma…

Andreea Vatra