Cum ne păstrăm abdomenul în formă

Toţi ne dorim un corp mai frumos şi suplu în formă și cu efort minim.

Nu mai este mult până când începem să ne facem planurile pentru vacanță, plajă și bronz.

Temperatura a început să crească și începem să renunțăm la hainele groase de iarnă.

Iată câteva modalități pentru cei care nu dispun de suficient timp pentru a se dedica unui program îndelungat de modelare a abdomenului:

  1. respirația conștientă este una din metodele cele mai ușoare metode de a slăbi. Știi că respiri în 12 ore între 4.320 și 7.200 de ori. Dacă de fiecare dată când respiri ai contracta musculatura atunci ai avea un super abdomen, folosește câte 5 până la 10 minute la fiecare oră pentru a respira și contracta abdomenul.
  2. somnul odihnitor te ajută să slăbești atunci când organismul tău elimină toxinele și se reface de la o zi la alta. Ajustează-ți perioada de somn în funcție de programul zilnic acoperind necesarul de odihnă.
  3. un regim de detoxificare ajută corpul să scape de toxine și automat de grăsimile în care acestea au fost depozitate.
  4. nu toată lumea poate face sport cu antrenor personal dar mișcarea este la îndemâna fiecăruia. În loc să folosești un mijloc de transport mergi pe jos în ritm rapid cel puțin 2-3 stații de autobuz. Dacă ești genul super static apelează la un stimulator muscular.
  5. hidratarea te ajută să faci diferența între sete și foame și este benefică pentru pielea ta care are nevoie să se replieze după atenuarea colăceilor.
  6. folosește un masaj terapeutic de Chi Nei Tsang, de reflexoterapie, de drenare limfatică sau Reiki pentru a ajuta abdomenul să își recapete forma optimă.

Cum începi pentru a obține un abdomen mai plat în mod relaxat?

Primul pas este să te decizi să faci o schimbare în programul și stilul tău de viață. Începe cu modalitatea cea mai la plăcută din cele de mai sus.

Important este să continui să progresezi prin includerea mai multor tehnici cu care rezonezi. În final vei obține ceea ce îți dorești fără a te suprasolicita.

You May Also Like