Curs – Patanjali și Yoga 2019-02-17

Când: 2019-02-17 09:00 – 13:00

Unde: La my Tao Center în București, România

Descriere: Descoperă filosofia Yoga prin teorie și practică

Patanjali și Yoga Sutras sau filosofia Yoga
Unul dintre textele fundamentale ale filosofiei yoga, începe cu versetul “atha yoga anushasanam“, care înseamnă “acum yoga este împărtășită“.

“Atha” – ne reamintește că practica yoga este despre ce facem și gândim chiar acum, în viața de zi cu zi și în relațiile noastre, în timp real. Chiar dacă trăim în secolul 21, putem aplica această înțelepciune milenară. După cum scrie Patanjali, tot ce contează este că începem aici și acum să trăim și să practicăm o mai mare conștiință de sine și prezență.
Se estimează că Sutrele lui Patanjali au o vechime de aproximativ 2000 de ani, dar înțelepciunea lui este atemporală și continuă să vorbească minții și inimii umane de-a lungul veacurilor. Versetele lui Patanjali oferă o “hartă” a conștiinței umane și a modului de a trăi o viață fericită și împlinită prin practica Yoga.

Ce învățăm:
1) Ce este Ashtanga Yoga
2) Care sunt cele 5 Yamas și cele 5 Niyamas
3) Care sunt cele 5 Kleshas
4) Ce tipuri de Samadhi se cunosc?

Ce practicăm:
1) Asane pentru Pranayama (controlul respirației/energiei) și Dhyana / Meditație : Vajrasana, Shavasana
2) Pranayama: Resprirația abdominală, Respirația Yogină completă
3) Mantre: Gayatri Mantra, Shanti Matra
4) Mudre: pentru salut, centrare, concentrare, purificare

Instructor: Cera
Motto personal: „Eu Sunt
Cera a studiat Yoga în India și este Profesor Acreditat de Yoga cu 500 de ore (RYT500) înregistrat sub egida Yoga Alliance și cu specializare în Yoga Nidra.
Este Instructor Certificat în Sistemul Universal Healing Tao și Practician Certificat de Chi Nei Tsang I, II și III recunoscut de Ministerul Sănătății din Thailanda. A avut privilegiul să studieze, să practice și să lucreze cu Maestrul Mantak Chia atât în Europa cât și în Thailanda în stagii de pregătire de o lună sau mai scurte de câteva zile.
Predă Reiki Tradițional, pe linia Maestrei Mary McFadyen care a fost discipolă a Paramahansa Yogananda.

Investiția ta pentru cunoaștere și experiență de 4 ore este de 150 Ron, cursanții care practică la clase au reducere. Vă puteți rezerva locul prin mesaj privat sau prin SMS la 0745 508 321.
Primiți suport de curs e-book și alte materiale surpriză!
Vă așteptăm cu inima și mintea deschisă!

You May Also Like