Instructor Certificat de Qigong în sistemul Universal Healing Tao

Practician de Chi Nei Tsang I, II și III și Cosmic Healing I

Ne ajutăm semenii să învețe practici rapide și ușoare pentru a fi mai sănătoși, mai fericiți și mai plini de vitalitate.

În prezent sunt împreună cu soția mea Cera singurii din România, certificați ca Practicieni de Chi Nei Tsang I, II și III. Folosim cu succes aceste tehnici chinezești și thailandeze pe care le-am studiat cu Maestrul Mantak Chia și cu Profesorul Senior Jutta Kellenberger în Thailanda și Europa.

În ultimii 5 ani am avut privilegiul să lucrez alături de soția mea cu Maestrul Mantak Chia, cu Walter și cu Jutta Kellenberger în cadrul sistemului Universal Healing Tao atât în Europa cât și în Thailanda în diverse stagii de pregătire. Miile de ore de practică și examenele susținute și mi-au adus statutul de Instructor Certificat de Chi Kung și de Practician Certificat de Chi Nei Tsang I, II și III și de Cosmic Healing I (diploma de practician Chi Nei Tsang este recunoscută de Ministerul Sănătății din Thailanda).

După 20 de ani în domeniul IT în fața unui calculator, cu sănătatea degradată din cauza stresului fizic și psihic pe baza programului prelungit am ajuns în situația în care nu mai puteam să merg și ca bonus aveam o depresie și atacuri de panică. Am ales calea cea grea să învăț să mă respect, să mă iubesc mai mult şi să împărtăşesc această iubire și cu ceilalţi. Aşa am lăsat totul în urmă și am aplicat practicile alchimiei interne daoiste care mi-au schimbat percepția asupra vieții. Practicile energetice orientale sunt stilul meu de viață. Împreună cu soția predăm mai departe din experiența și cunoștințele acumulate celor interesați să fie mai fericiți, plini de energie și prosperi.
Mulțumesc tuturor Maeștrilor, Profesorilor, Instructorilor, Practicienilor și celorlalte persoane cu care am lucrat pentru toate experiențele și învățăturile pe care le-am trăit alături de ei.

Certificări în sistemul Universal Healing Tao